Jinak jo, já tu reklamku pomalu tlačím do zavření, páč mě to už po těch letech krutě nebaví, ale voni zákazníci furt lozej...

Stejně ti říkám, že jestli se ti povedou ty bedny aby hrály jak Majovi, tak si budeš muset koupit lepší zesák...

Špatná formulace - ne "jestli" - to je jasné, že se povedou ..., ale "až" ... A ještě jeden omyl: POSTAVIT a ne KOUPITlibor píše:Jasně, ty to vyfotíš nějakou dírkovou komorou nebo čím a já se mám jít léčit :D
Stejně ti říkám, že jestli se ti povedou ty bedny aby hrály jak Majovi, tak si budeš muset koupit lepší zesák...![]()
No vzhledem k tomu, že jsi nedodržel rozměry ani materiál, tak si věříšPetr.116 píše:
Špatná formulace - ne "jestli" - to je jasné, že se povedou ..., ale "až" ... A ještě jeden omyl: POSTAVIT a ne KOUPIT![]()
Cokoliv zajímavého. 35 let jsem měl postavenej perfektní zesík s koncákem na na principu Sinclair Z30 http://www.listenersguide.org.uk/pdf/si ... lifier.pdflibor píše:No vzhledem k tomu, že jsi nedodržel rozměry ani materiál, tak si věříšPetr.116 píše:
Špatná formulace - ne "jestli" - to je jasné, že se povedou ..., ale "až" ... A ještě jeden omyl: POSTAVIT a ne KOUPIT![]()
![]()
To musíš vědět, co je a co není důležité ... materiál nebyl důvod dodržet a MDF je lepší nez DTD a tloušťka 25 mm ? Bude to těžké, ale bude to mít vysokou tuhost, což je přínosem ...
Důležité míry jsem dodržel zcela přesně ... takže proč by to nemělo hrát ?![]()
Postavit zesák? No proč ne. A co by se ti líbilo, DPA? HYPA?Nebo Federmanna?