ne ... do Akai GX-210D a GX-630DB ...libor píše:A tys kupoval kladky do revoxe?
Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavosti z Aukra, Ebay, inzerce...
„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Pěkný bazárek http://www.audio-extasa.eu/power-amps-c-27.html a přistroje 

A ceny minimálně dvojnásobné nad skousnutelnou realitoumonte22 píše:Pěkný bazárek http://www.audio-extasa.eu/power-amps-c-27.html a přistroje

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
Jen chci upozornit, že ten Actidamp Mk4 co je již delší dobu na aukru a bavili jsme se o něm v threadu o Cambridge, že je to zřejmě úplně první Dudkova verze, takže bez subsonic filtru, bez přepínání MM/MC (je to jen MM), bez přepínače vstupní impedance a bez všech pozdějších vylepšovacích úprav. Je tam taky o 4 operáky a třetinu součástek míň než ve verzi v3...
RIFA "dymovnica" na predaj
http://www.ebay.de/itm/Revox-Linatrack- ... 3a95723b58
Plug in and....smoke ON....
http://www.ebay.de/itm/Revox-Linatrack- ... 3a95723b58
Plug in and....smoke ON....

dýmovnica ???, ale přeci ve skutečnosti je to všechno úplně jinak.......
Různé stroje zvukové a to točivé i netočivé a k tomu všemu jedna HiFi žena.
Re: Zajímavosti z Aukra, Ebay, atd.
Mirku nech uz je to akokolvek...tak ked to "bouchne" tak je z toho pekny dym a smrad
A tento kondik na obrazku je idealny kandidat...

A tento kondik na obrazku je idealny kandidat...
Souhlas, už jsem to u jedné A77 a B77 zažil. Na omývání byl hlavně jejich majitel.Rozstřeseným hlasem mi do telefonu sdělil, že mu vybuchl magnetofon a to hned dvakrát za sebou.
Různé stroje zvukové a to točivé i netočivé a k tomu všemu jedna HiFi žena.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A teď si zkus představit, jakou by asi dostaly přezdívku ty ostatní nekvalitní svitkáče ... protože Wima je dost pojem. To si dost neumím představit. Takže jestli nechceme vyděsit za 30 let naše vnuky a vnučky, osazujme při repasi opět kvalitu. Jinak ty kondy budou lítat po bytě ...S499.1023 píše:Přesně tohle dělají i WIMA kondíky, přemosťující síťové vypínače gramofonů Dual. Taky kvůli tomu dostaly přezdívku "Knallfrosch" (bouchací žabka).

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Bouchly mi už v obou B750 MkII. Z prvního se ozvalo zapraskání a pak z něj začal stoupat dým, docela hustý. Skočil jsem po hlavním vypínači, pak zjišťoval škody. Pojistky O.K., chvíli mi trvalo, než jsem se dočichal k problému (neznaje, že je běžný). Až to, že byl kondenzátor prasklý zboku, mne navedlo. Zato u druhého koncáku po zapraskání začal kondenzátor hořet, a hořel ještě, když jsem ze zesilovače sundával horní kryt. Pak se mi ho teprve podařilo sfouknout, přes mřížku to nešlo. Voda a jar vyřešily nános sazí zevnitř krytu. Lak bez poškození... V gramofonu jsem ho preventivně vyměnil, kamarádovi v zesilovači taky. Kdyby měl někdo zájem o dvě (zatím funkční) rozbušky, dodámmirek píše:Souhlas, už jsem to u jedné A77 a B77 zažil. Na omývání byl hlavně jejich majitel.Rozstřeseným hlasem mi do telefonu sdělil, že mu vybuchl magnetofon a to hned dvakrát za sebou.

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...