Nemoc
-
Re: Nemoc
Nepříjemný. Brzo se uzdrav.
Já si musím zaklepat, že mě tohle období zatím nezlomilo.

Já si musím zaklepat, že mě tohle období zatím nezlomilo.
- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Držím palce - všechny 4 - i ty dva dolní pár dní neostříhané (to zase bude keců, že zase zařvaly fusekle ...) - brzo se uzdravS499.1023 píše:Tak jsem strávil předcházející noc klepáním se zimnicí, po pokusu přece jen to zlomit a jít do práce ležím v posteli s 39,5 stupně Celsiova, špatně mi je jak koňovi, asi na mne leze chřipajzna.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
Jo, takhle jsem prožil jednu noc před vánoci a jednu po vánocích. Pri teplotách 38,6 a vyšších. Obě naštěstí podpořené litrem svařáku, tak jsem po ránu aspoň tu teplotu neměl.S499.1023 píše:Tak jsem strávil předcházející noc klepáním se zimnicí, po pokusu přece jen to zlomit, a jít do práce, ležím v posteli s 39,5 stupně Celsiova, špatně mi je jak koňovi, asi na mne leze chřipajzna.

Držím palce, ať je Ti brzy lépe

Revox B791, B710 MkII, B750 MkII, B760, A77, B77, PR99 MkIII, Symbol B MkII, Luxman C-02, Pioneer PD-D6-J, Denon DVD-3910, Technics SL-1710 MkII, Dual CS 721, Nakamichi Dragon, Kenwood KX-1100HX, Dual C-844, Sony SL-HF 950, Jo, vintage...
-
Kdes k tomu proboha přišel? 

To je hned. já si takhle jednou přivezl z dovolený žloutenku. A to prosím pěkně nejsem prase a ruce si myju
.

- Petr.116
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, držím všechny 4 palce, ať se dáš brzo dohromady - hlavně se v klidnu kurýruj a nezachraňuj firmu (z vlastní zkušenosti vím, že se to dobře říká, ale hůř realizuje, ale snad to pár dní bez Tebe přežijou ...S499.1023 píše:Tak se z domnělé chřipky vyklubala salmoška :(. Až se mi uleví, napíšu něco do threadu o Petrových nových bednách, protože se obávám, že jsem byl špatně pochopen.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich.
-
Ale je dobrý, že to bereš s humorem.
Už je doufám líp.