autor a zakladatel stránek je Vilém Mitlöhner - aktuální administrace Petr.116

Tento Blog již není udržován, doporučujeme jeho modernějšího nástupce. Klikněte ZDE

FÓRUM - původní obecná diskuze

5. dubna 2010 v 21:45 | Vilda |  FÓRUM
forum01
Archivní verze starého volného fóra.
 


36 lidí ohodnotilo tento článek.

Anketa

Jak se vám tu líbí??

Pěkné stránky 47.6% (2130)
Dobrý 16.9% (756)
Dá se to 16.5% (741)
Hnus 19% (851)

Komentáře

Zobrazit vše (9340)
Zobrazit starší komentáře

9301 Vilda Vilda | E-mail | Web | 25. července 2013 v 9:38

Enter [9300]:
Řekl bych, že při tankování 10 litrů benzínu a následného najetí určitého počtu kilometrů se dá bez problému zjistit spotřeba. Dělám to takto už léta a díky tomu vím, kolik přibližně najedu kilometrů.
Závěrem k tomu dodám, že je to "můj způsob" odhadu spotřeby a nikomu ho necpu. Dále tím chci říci, že nemám zájem to zjišťovat jinak, když tento způsob je pro mne, zdůrazňuji "pro mne" zcela dostačující a plně vyhovující. Nemám potřebu lidem neustále říkat, že jen já mám pravdu, jako je to záliba dost lidí, kteří se vyskytují zde. Nejmenuji nikoho konkrétního.
Začínám být vysazený na neustálé nucení do něčeho, co já nechci a také stálé přesvěčování, že vše co dělám já, tak je naprostá kravina, a proto musím být ihned opraven, poučen a nebo jiným způsobem zmanipulován.
Teď jen obecně... tyto stránky jsem založil původně pro širší veřejnost s tím, že když někdo něčemu nerozumí, nebo se zajímá o gramofony, magnetofony, nebo cokoli jiného, co je přednostně z produkce TESLA, tak má šanci se zde něco dozvědět. Avšak v tom slova smyslu, že se mu zde "lidsky" poradí. Ne že se zde z každého nového člověka udělá naprostý debil a idiot (jako se tomu děje již delší dobu). Často jsem ve vzkazech upozorňován od mnoha návštěvníků, kteří sem pouze přijdou ale raději nic nepíšou, protože mají obavy právě z toho, že by byly převálcování "elitou" lidí, kteří prostě nepustí nikoho jak se říká k lízu.
Myslím, že z tohoto důvodu to tu značně upadá a já nechci, aby to byla další radiohistoria, popřípadě jiné stránky, kde se normální smrtelník nemá šanci zapojit do diskuze, což se tady pomalu ale jistě děje.
Pokud jde o návštěvu muzea, opět je reakce špatná. V muzeu nebývají pouze exponáty, které byly na vrcholu slávy, ale i přístroje, které jsou pro "veřejnost" někdy naprosto neznámé. Nebavíme se zde o lidech, jež jsou do těchto přístrojů zasvěceni, ale o lidech, jež třeba neví, že Metz někdy vyrobil magnetofon, nebo neviděli v provozu drátofon.
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, protože budu stejně zase označen za vola.

9302 Enter Enter | 25. července 2013 v 11:47

Chápu. Jakýkoliv pokus o uvedení na pravou míru je urážkou Vildy. Tak na shledanou.

9303 Standoch Standoch | 25. července 2013 v 12:25

Zdravím kluci.Chtěl bych se zeptat na jednu věc:
Jedná se o mou CM 130.Když jí vypnu uplně síťovým vypínačem tak v reprácích silně lupne a ledky na indikátorech vyletí do maxima :-?
Neudělá to pokaždý,ale většinou jo.Při zapnutí je to celkem OK taky se ledky hnou,ale ne tolik.

Je to normální (mě to tedy nepřipadá) nebo je někde chyba?
Kondenzátory ve zdroji nebo tak?

Předem dík za radu na co bych se měl zaměřit.

9304 pavelk pavelk | 25. července 2013 v 15:00

[9303]:Mám 2 CM130 a dělají to obě. Nemám v nich repráky, ale z monitoru CM do zesilovače vstup Tape. Když vypnu dřív CM než zesik, tak to lupne v repro taky a ledky také hupsnou nahoru. Jsem zvědav zda má "elita"(9300) :-D vysvětlení. A jestli nemá, tak když mi to neva celou dobu, tak to nebude vadit dál. Zatím se mi lupnutím a hupsnutím ledek za celou dobu nic nezměnilo.

9305 Vilda Vilda | E-mail | Web | 25. července 2013 v 15:06

Enter [9302]:
Opět jsi mne nepochopil, jak to bylo myšleno.

9306 Vilda Vilda | E-mail | Web | 25. července 2013 v 15:07

Standoch [9303]:
Tohle dělá i moje SM580 a řekl bych, že je to vlastnost. Mám pocit, že když jsem měl kdysi na opravu CM130 a pár B115, tak se chovaly stejně s tím lupnutím.

9307 Martin Martin | 25. července 2013 v 15:54

Při zapínání NZC 150 taky lupnou repra, při vypínání SM 260, je-li zapojen zesilovač, taky lupne v repro a lehce poskočí indikátory. Pokud to není nijak dramatické, neřešil bych to. U dražších zesilovačů je to eliminované zpožděným připojením reproduktorů.

9308 balenoGLX balenoGLX | 25. července 2013 v 18:24

Nevím, jak to bylo myšleno, ale mě to bohužel taky stačí k tomu, abych se připojil k Igorovi. Pokud tady má někdo ze mne strach, nebo mu vadí rada zkušenějšího, nebudu se nikomu vnucovat - to já fakt nemám zapotřebí.

[9303]: Možná bych i poradil, ale co když se mne náhodou začne někdo bát, nebo si řekne, že on to podle mých rad dělat nebude.

9309 Mirek Mirek | 25. července 2013 v 19:03

Jako malí kluci,fakt. Jak potom mám vysvětlit vnoučatům, že chceme aby na světě byl mír.....

9310 Petr.116 Petr.116 | 25. července 2013 v 20:51

[9301]: a ostatní:
Ahoj lidi :-)
Jsem sice na mikrodovolené a ještě na potvoru mi není zrovna dobře, ale nedá mi to, abych se neozval:

Vildo, tohle snad nemyslíš vážně ...!

Místo toho, abys tady nějakým smysluplným zůsobem tu diskusi trochu moderoval, což bys jako admin měl, tak na to ser.eš (tvrdíš, že z časových důvodů - ale kdo máme čas ...) a místo toho dáš takouhle reakci !!!

Víš dobře, že autotémata a jiné věci to tady většinou rozhodí a máš tu potřebu se tu dohadovat se zkušenými mazáky o kravinách jako měření spotřeby atd.

A pak tady kritizuješ lidi, že nechtějí jet do L. do muzea ?

Nezlob se, ale po způsobu prezentace a aféře, jaká se z toho udělala, bych tam nejel ani náhodou a dělat tam sraz nepřichází do úvahy. To muzeum nepotřebuje návštěvníky, ale sponzory.

Souhlasím s kamarády na 300%. Víte všichni, že organizaci takových akcí zvládám, ale toto bych nedělal.

To si raději sednu na terasu Myslivny a pokecám si se skvělými kámoši a pak si pohrajeme se vzorky, zahrajeme muziku v dobré kvalitě ... to je skvělá akce dle mého gusta.

Takže moje doporučení : začni se trochu o tento WEB starat nebo se to tu sesype.
Řeči typu "nemám na to čas" neberu. Tolik ho to nesežere.

Ale dost by se mi nelíbilo, kdyby jinak bezchybná parta skvělých lidí se rozesrala jen kvůli propojujícímu médu.

Rád Vás všechny uvidím a udělám pro každého z Vás maximum. Pochopitelně bčas mme na ledacos jiný názor, jsme lidi. Ale není třeba takhle hrotit.

Jinak dnes jsem byl v jedné hospůdce se spoustou starých rádií, magičů atd. Až se vrátím, udělám z fotek galerii ... budete koukat :-)

Tak závěrem (končí mi baterie) : mějte se super a nezabte se tu. JDE JEN O PÁR KLIKŮ MYŠÍ
aHOOOOOOOOOOJ - Petr :-D  :-D  :-D

9311 Petr.116 Petr.116 | 25. července 2013 v 20:52

[9310]:
propojujícímu médu = propojujícímu médiu

9312 sTANDOCH sTANDOCH | 25. července 2013 v 23:06

[9308]: Jestli mi nechceš poradit tak samozřejmě nemusíš,ale nezlob se na mě já tady žádný hádky a handrkování nevyvolal a určitě bych tě nijak ničím neosočoval protože tě znám osobně a vím,že jsi v tomto ohledu skutečný odborník.

VŠEM:

Všechny ty různé rozpory co tu byly a teď zase jsou jsem přecházel mlčením.

Známe se tu většinou osobně a někdy mi připadá že se zřejmě na srazech asi přetvařujeme protože tam si rozumíme a parta je tam výborná.
Tady ale začne nějaká změna nebo co a už se to tu hádá.

Neskutečně mě to sere kurva !!!!

Začíná tu být dusno větší a větší.Už mě to nebaví a tak tedy zatím ahoj :-(

Když se všechno zase (možná) zklidní tak se snad ukážu.

Věřte,že mě to fakt mrzí co se tu teď děje....

Ahoj :-(

9313 Vilda Vilda | E-mail | Web | 25. července 2013 v 23:15

Petr.116 [9310]: a VŠEM:
To co jsem napsal myslím smrtelně vážně. A že nemám čas? Ano nemám a hlavně mě starání se o tehle web už nebaví, protože nemám už chuť ani náladu. Po tom, co se tu prostě v poslední době děje fakt ne.
Zmínil jsem se o spotřebě Nivy a opět dostávám předhozeno, co můžu a nemůžu psát? Opět musím přijmout rady a metody "zkušených". Ne, tohle už pro mě není.
A věta: "Víš dobře, že autotémata a jiné věci to tady většinou rozhodí" to jen potvrzuje, že fakt nemůžu říct nic, co se tedy "mazákům" nelíbí.
A to, že se bráním neustálému napadání Entera na moji osobu je podle Tebe dohadování s "mazáky" ? Tak to opravdu děkuji.
Asi to udělám jinak. Smažu z tohoto webu vše, co je se mnou spjaté a kašlu tady na to všechno. Opravdu mě to nebaví.
Abych dostával čočku za to, že řeknu svůj názor a snažím se to tu trochu pozměnit, na to opravdu nemám náladu. Zájem tady na tom zapracovat jsem měl, ale už nemám. Pokud se tu po mě chce abych držel hubu a dělal cenzora jak se to zrovna hodí, tak to dělat skutečně nebudu.
Radši se budu věnovat autům, přítelkyni (konečně), modelům a na web se můžu vybodnout.

9314 Vilda Vilda | E-mail | Web | 25. července 2013 v 23:20

sTANDOCH [9312]:
Mě už to tady sere taky a to jsem tyhle stránky založil. Mám jich plné zuby. Teď se tu hodlám delší čas neukázat. Mám toho tady dost a teď ani nelituji, že jsem na třetí sraz nejel.

9315 Martin Martin | 26. července 2013 v 0:14

Vildo, klid. Kdybys smazal vše, co je s tebou spojené, tak by tu toho moc nezůstalo. Zahodil bys cca 7 let kvalitní práce a zároveň se snížil na úroveň jednoho bývalého návštěvníka, všichni víme kterého.....ono se to zase srovná, až hlavy vychladnou......na druhou stranu jako nezávislý externí pozorovatel, který to tu navštěvuje častěji, než se může zdát, musím říct, že se to tu skutečně omezilo na uzavřenou diskuzi několika lidí (nic proti nim), takže náhodný návštěvník nemusel mít odvahu jsem něco napsat......ale zase si myslím, že lidé jako Petr, baleno atd by do pr*ele nikoho neposlali....vztah Vilda vs Enter řešit nebudu, nechci se nikoho dotknout, to, že mají na některé věci trochu jiné názory je asi všem jasné, ale neměl by to být důvod ke sporům a útokům. Tento web rozhodně kvalitativně neupadá, ale postupem času se tady začala řešit problematika, která je široké uživatelské veřejnosti na hony vzdálená, proto se to tu omezilo na diskuzi lidí, kteří daným věcem rozumí. Dříve sem psal "kdokoli", řešila se obecnější problematika, zkušenosti s jednotlivými přístroji apod. Tolik názor člověka, který to tu sleduje několikrát za den, snad jsem se nikoho nedotkl. Byla by škoda, kdyby lidé, jako je třeba baleno, kteří sem těch 7 let píší, najednou odešli...

9316 Martin Martin | 26. července 2013 v 0:18

oprava: odvahu sem něco napsat...

9317 Vilda Vilda | E-mail | Web | 26. července 2013 v 0:19

Martin [9315]:
Teď jsi to trefil. Tyto stránky už nejsou to, co bývaly. Já sám jsem amatérem v tomto směru. Nikdy jsem se nepovažoval za profíka v elektronice a nikdy jím být ani nechci. Byl to koníček, který se mi prostě bohužel zhnusil. Bohužel. A že je tu 7 let práce. V tuhle chvíli mi to je jedno.

9318 Petr.116 Petr.116 | 26. července 2013 v 8:54

[9315]:
[9317]:
[9312]:
Cenzuru jsem Vildo po Tobě nechtěl, pouze citlivou moderaci (tu a tam, když bys sám uznal, že se něco přehnaně řítÍ někam, kam nemá ...).
Nic víc.
Snad jsem nikoho nenaštval, jen jsem jako Standa chtěl připomenout, že jsme parta a nemusíme se tu "zabíjet".
Protože osobní setkání jsou fakt někde jinde ... Nechápu, proč je v tomtakový rozdíl :
příspěvky zde (občas) a skvělá nálada na srazech. Kdybys Vildo na posledním srazu byl, viděl bys to. Vím, nemohl jsi a respektuju to.

Ahoj lidi, mějte se a neblbněte :-D  :-D

9319 pavelk pavelk | 26. července 2013 v 9:20

Zdravím též všechny dlouholeté návštěvníky těchto stránek. Po přečtení  příspěvků z poslední doby se přiznám, že Vildu tak trochu chápu...
Smyslem stránek bylo něco jako jsou třeba příspěvky 9302-9305(to pro názornost abychom nemuseli hledat v letech od založení tak cca do roku 2011).
Samozřejmě jsem rád, že sem chodí "osobnosti" nebo "elita" jak napsal Vilda, ale mrzí mě, že se nechají vytočit. Ještě víc se divím(díky odkazu tady), že odpovídají jednomu neskutečnému "blbovi-dynamikovi" na Slovanetu. Přijde mi podle jeho dotazů, že "dynamik" je akorát provokatér. Takovou úroveň to tady teda NEMÁ. Plně se ztotožňuji s příspěvkem 9314.
Nejlépe však hodnotím příspěvek 9308!!Hezky mozek na svém místě...tohle je tu zapotřebí!!!

pro Vildu:
vzhledem k 9312 a 9313 - pokud je Ti to skutečně jedno, tak stránky předej, hlavně nic nemaž kolem sebe, byla by to škoda, patří to sem!! A pak buď občas účastník,  jako spousta lidí, co sem chodili. A možná převážná část určitě chodí a jen nepřispívá nebo tak 2x do roka. Já jsem se do této části už zařadil.

9320 Vilda Vilda | E-mail | Web | 26. července 2013 v 11:18

pavelk [9319]:
Mě to tady už bohužel nic nedává. Stránky se jmenovaly původně "Staré Stroje" z důvodu, že byly věnovány všemu, co bylo produkcí let 70tých až konce 80tých. Ať to byly auta, autobusy, elektronika, modely. Prostě takové virtuální museum Socialismu. Jediné co se z původní myšlenky dochovalo, to je název. Udělám si zálohy článků, jihž jsem autorem. Fotografie udělám nové, protože zde je bohužel všude vodotisk. Začnu někde jinde znovu, tak jako jsem začal před 7mi lety. Už jsem se rozhodl.

9321 Westfan Westfan | 26. července 2013 v 11:50

[9320]: Naprosto s Tebou souhlasím a myslím, že po našem včerejším telefonátu jsme si názory na současnou situaci ujasnili a sjednotili.
Mě osobně se tady také to neustálé poučování od těch chytrých pro nás hlupáky už začíná docela přejídat, proto sem už taky moc nepíšu z důvodu, že nemám chuť číst v podstatě pohrdavou, či "vysvětlující" reakci na jakýkoliv můj příspěvek.
Nejsem odborník na elektroniku, jsem prostě jen fanda, mající rád staré stroje, i když je to třeba idiotská konstrukce magnetofonů řady B5, nebo Škoda 1000MB a je mi naprosto úplně šumák, že to oproti západu byla zastaralá konstrukce, či jak na rozdíl od Tesly byli japonci, či západoevropští výrobci ve své době už úplně někde jinde. No a co???
A třeba taky jezdím na motocyklu Jawa 350/634 z roku 1983, což je vlastně jen faceliftovaná Jawa pérák ze 40.let. A je mi to úplně u pr..., že japonské motorky té doby byly už úplně někde jinde. Zase opakuji -  no a co? Já si vylepšuju mou jawku, nacpal jsem do ní už tolik, že bych za to nějakého japonce už dávno měl. A neřeším, kolik to žere, že to nejede, kroutí v zatáčkách, atd. O tom tohle totiž vůbec není.

9322 Vilda Vilda | E-mail | Web | 26. července 2013 v 15:59
9323 Vilda Vilda | E-mail | Web | 26. července 2013 v 17:47

VŠEM:

POTVRZUJI SVŮJ ODCHOD ZE STRÁNEK STARÉ STROJE.

9324 Petr.116 Petr.116 | 26. července 2013 v 18:01

[9321]:
Ahoj Vašku :-)
Trochu mne Tvůj příspěvek zamrzel, protože je značně nespravedlivý. Vím, že jsi Vildův kamarád a tudíž asi máš podobné názory a pocity ...
Ale ono to celé není takové, jak to teď Vilda cítí a zde prezentuje. Nejsme tu zlí lidé. Vzpomeň si, jak ses obával přijet na sraz přesně z těch důvodů obavy (zbytečné), že si nebudeš rozumět s kluky více specializovanými v elektronice atd .... A pak jsme Tě přemluvili a setkání se Ti velice líbilo a vím, jak jsi došel k názoru, že jsme normální lidi a že jsi moc rád, že jsi jel ...
Já měl tehdy velkou radost, protože jsi príma kluk a víš toho o těch mašinkách spoustu ... :-)
To jsme se tak změnili ? Tobě přece nikdy nkdo nic neprovedl ...
Mrzí mne tento postoj ...

Já osobně ai myslím, že to celé není tak horké. Jen Vildovi "bouchly saze" ..., že se ho něco dotklo. :-)

9325 bouchy bouchy | 26. července 2013 v 18:32

[9324]:
A kdo je to "my" - my jsme přemluvili, my nejsme zlí... my?

9326 Mirek Mirek | 26. července 2013 v 19:15

A co se tady vlastně chce ? Vyvolat incident a nebo šlamastiku......

9327 Mirek Mirek | 26. července 2013 v 19:22

No jo a k tomu všemu ještě todleto počasí,že.....

9328 Petr.116 Petr.116 | 26. července 2013 v 21:25

[9325]:
To se Tě netýká ... tak se do toho ne...

9329 Petr.116 Petr.116 | 26. července 2013 v 22:11

[9303]:
Stando, to závisí na více věcech:

Záleží na kvalitě (oxydy) stavu skokového vypínače Isostat a jeho mechanickém stavu. Měl by tou pružinkou rychle odskočit a zkrátit dobu vypnutí. Ale pokud je zoxydovaný event. rozepne pomalu, dojde k minioblouku a ta špička je větší ...

Jinak lupání v reprákách dělají přechodové jevy v koncáku, ale asi nejvíce přenesené špičky vzniklé indukcí odpojovaného motoru.

Taky zkontroluj elyty ve zdroji a případně se dají přidat keramické C paralelně ...

9330 Petr.116 Petr.116 | 27. července 2013 v 18:52

[9329]:
Jinak viz odpověď balenaGLX v sekci MGF :-)

9331 Westfan Westfan | 27. července 2013 v 23:02

[9324]:Petře, já si nemyslím, že by byl můj příspěvek nějak nespravedlivý.
Ano, jsem s Vildou dobrý kamarád, ale to neznamená, že bych měl něco proti Tobě, nebo ostatním. Naopak, já si Tě velmi vážím a velmi obdivuju Tvoje technické schopnosti a znalosti, které já nikdy mít nebudu, zrovna tak i třeba Balena.
Na srazu jsem byl moc rád a rád jsme vás všechny poznal, ale vadí mi prostě, jak se to zde v poslední době zvrtlo a jak se tady objevují příspěvky, které napadají ostatní jen proto, že to dělají jinak, než to zná a dělá dotyčný přispěvatel.
Bral jsem to prostě dřív tak, že jsme všichni na jedné lodi, spojuje nás láska k těm všem starým mašinkám, ale vadí mi, že když se zde někdo rozepíše o tom, že má rád určité určité zařízení nebo věc, pro které ten druhý má pouze pohrdavý úsměšek, tak není přece nutné to veřejně ventilovat rádoby usměrňujícími reakcemi, ze kterých zaznívá ironický, nebo pohrdavý podtón.
Neřešíme tady přece to, jaké zařízení bylo na jaké technické úrovni, protože to přece všichni víme, ale bereme ho prostě coby historický artefakt. A když se o něm někdo vyjádří uznale, není přece důvod k nějakým ironickým reakcím ze strany druhých, no ne?
A bohužel tenhle nešvar se tady táhne už delší dobu, proto jsem také už díky tomu váhal jet na druhý sraz, naštěstí se to uklidnilo, ale v poslední době se zde opět to přezíravé chování vůči ostatním v diskusích rozmáhá a vůbec se Vildovi nedivím, že ho to už přestalo bavit.
Já sem chodím velice často, ale díky tomu, co se zde poslední dobou děje, nemám vůbec chuť se čímkoliv přispívat, abych se také nestal terčem "dobře míněných rad" a uvádění věcí "na pravou míru", čímž bych tady byl prakticky za vola. A na to fakt nemám náladu.
Ano, jsem oproti mnohým zde naprostý laik, ale i tak si  myslím, že není důvod si na těchto bezvadných stránkách kvůli tomu vyvolávat nějaké dusno. O to se tu už kdysi pokoušeli jiní...
Teď tu pár dní nebudu, odjíždím na svůj každoroční Jawačundr, kvůli kterému jsem vlastně také promeškal třetí sraz, protože jsem se zúčastnil jeho příprav, spojených s oslavou narozenin jednoho mého kamaráda, který se rovněž každoročně čundru účastní.
Tak se tu mějte hezky a jsem zvědav, co nového a zajímavého se zde objeví.
Starým strojům zdar.

9332 Petr.116 Petr.116 | 27. července 2013 v 23:29

[9331]:
Ahoj, ať Ti sraz vyjde a rád Tě kdykoliv uvidím. Pro mne jsi byl, jsi a i nadále zůstáváš správnej kluk :-) A ať Ti vyjdou všechny plány, zejména ty osobní, o kterých jsme spolu mluvili !
Držím Vám oběma palce :-)

Pokud jde o SS, kluci jsou príma a věřím, že se vše v dobré obrátí - já pro to udělám maximum.

9333 Petr.116 Petr.116 | 28. července 2013 v 1:36

Ahoj kluci :

Pro Vaši informaci: s Vildou jsme se domluvili v návaznosti na jeho odchod na nové stránky (viz odkaz vlevo v menu), že převezmu administraci blogu Krásných starých strojů. Na provozu stránek se prakticky nic nemění a rovněž tak nic mezi námi, včetně Vildy.
Doufám, že zde opět zavládne klídek, pohoda, legrace a povídání o krásné staré technice :-) Zdravím PETR.116

Případné informace na mail můžete posílat nadále na můj, co máte uložen NEBO poslat vlevo v MENU "zprávu autorovi"
Viz : http://starestroje.blog.cz/1307/zmena-administratora

9334 balenoGLX balenoGLX | 28. července 2013 v 18:39

[9331]:Vašku, já to beru...ale taky je třeba se na věc podívat z více pohledů, což málokdo umí.
Něco jinýho je vyrývání, něco jinýho je, když někdo něco myslí vážně...no a pokud vím, lidi si sem často chodí pro radu. A každý čeká vše na stříbrným podnose. Často ani neposlouchá, co mu někdo radí, vymrví to a když ho někdo sprdne, ještě se nasere a jde si stěžovat Vildovi...místo "děkuji za pomoc" si jde stěžovat? Tak s prominutím, ať takový člověk táhne do prdele. Pokud tady chce Vilda mít takový lidi, fakt nemám problém a uvolním místo.
Vilda se naštval, protože jsme mu chtěli vysvětlit, že spotřeba se dá změřit jinak, než ubližováním palivový soustavě...že neschvalujeme opravy metodou pokus-omyl, aneb vyměním půl magneťáku a pojede to? Tak dobrý no...když se každý chce na tohle naštvat a odejít, tak je tu jakákoli technická podpora zbytečná.
A pokud chtěl mít někdo na webu jen staré socialistické stroje, tak měl web nazvat "Staré socialistické stroje". A nikdo by mu sem ty imperialistický krámy necpal.
A na závěr: jsem vytočený do špiku kostí, doteď mně to nepřešlo a ani nepřejde. Nebýt tady pár lidí, které považuji za kamarády a kterých se nehodlám vzdát, tak bych mohl říct, že lituju, že jsem vůbec nějaký čas na tomhle webu ztratil...protože to asi nestálo za to.

9335 Mirek Mirek | 28. července 2013 v 19:54

[9334]: Mariáne, nechť vytočenost nenechá cloumati Tvým Majestátem !Až se setkáme, tak Tě pozvu na zmrzlinku. Jo?

9336 Petr.116 Petr.116 | 28. července 2013 v 19:56

[9335]:
Já chci takyyyyýýý ... se mnou to taky cloumá :-P

9337 Mirek Mirek | 28. července 2013 v 20:06

[9336]: Uďo klídeček, to víš, že Tě také pozvu a hned třeba i na zmrzlinkový pohár.....

9338 Mirek Mirek | 28. července 2013 v 20:08

[9337]:A se šlehačkou , obložený součástkami..

9339 Petr.116 Petr.116 | 28. července 2013 v 20:24

Mirek[9338]:
Díky, už mám jazyk naštelovanej ... :-P

Všichni: už je konečně hotová ta stránka III. srazu (http://starestroje.blog.cz/1302/iii-sraz-lidi-stranek-starestroje)

Teď na to jde i koukat :-)

9340 balenoGLX balenoGLX | 28. července 2013 v 21:45

[9335]:Tak jo. :-) To beru. :-)

Komentáře jsou uzavřeny.